LinkedIn-rejsen fra passiv til aktiv

Hvordan ser din LinkedIn-rejse ud? Hvor vil du hen? Og hvor langt er du?

Det var nogle af de spørgsmål, som satte scenen på mit LinkedIn-kursus for nogen tid siden. Deltagerne havde meldt sig til LinkedIn-kurset “Godt i gang” og havde styr på det grundlæggende, men kom ikke rigtigt videre. Derfor kom de for at få inspiration og ideer til at være mere aktive.

LinkedIn-rejsen i fem trin

Med andre ord at gå fra online-CV til personlig branding. Vi kom vidt omkring, og efterfølgende har jeg tænkt, at LinkedIn-rejsen for mange kan beskrives i fem trin:

  1. De andre er der, så det må jeg også hellere

  2. Jeg bygger mig et LinkedIn-hus og forholder mig helt i ro: nu er jeg her med et online-CV. Alt er godt

  3. Jeg sidder trygt og godt i mit LinkedIn-hus, kigger ud, læser, hvad andre skriver og “liker” i ny og næ

  4. Jeg bliver lidt modigere, åbner døren og springer ud: jeg kommenterer og skriver egne opdateringer – mine kontakter får så småt et indtryk af, hvad jeg kan og står for

  5. Jeg er vild med det: mit LinkedIn-hus gør mig til en aktiv netværker: jeg deler viden, inviterer nye kontakter, går i dialog og bygger relationer med nye spændende og inspirerende mennesker – der sker noget, som er meget mere end blot at være forbundet på LinkedIn.

Deltagerne i workshoppen var alle omkring trin 1-2 med en ambition om mere, da vi gik i gang. Og som aftenen skred frem var min oplevelse, at de fleste var godt på vej mod trin 3, måske 4.

Hvor langt er du på din LinkedIn-rejse? Og hvad skal der til for at gå fra trin til trin?

Måske du kan komme godt videre ved at bruge LinkedIn-bingo, som giver dig en opgave hver dag i 24 dage. Find det her.

 

Githa Rasmussen

Med +1.000 karriererådgivninger i bagagen sætter jeg en ære i, du går fra vores møder med en følelse af, at vi sammen skaber resultater, og at du skridt for skridt kommer tættere på dit næste mål.


Forrige
Forrige

Få succes på næste karrieremesse

Næste
Næste

Sådan får du superpower på LinkedIn