Hvordan ser din LinkedIn-rejse ud?

Hvor vil du hen? Og hvor langt er du?

 

Det var nogle af de spørgsmål, som satte scenen på mit LinkedIn-kursus for nogen tid siden. Deltagerne havde meldt sig til LinkedIn-kurset “Godt i gang” og havde styr på det grundlæggende, men kom ikke rigtigt videre. Derfor kom de for at få inspiration og ideer til at være mere aktive.

 

Med andre ord at gå fra online-CV til personlig branding. Vi kom vidt omkring, og efterfølgende har jeg tænkt, at LinkedIn-rejsen for mange kan beskrives i 5 trin:

 

  1. De andre er der, så det må jeg også hellere
  2. Jeg bygger mig et LinkedIn-hus og forholder mig helt i ro: nu er jeg her med et online-CV. Alt er godt
  3. Jeg sidder trygt og godt i mit LinkedIn-hus, kigger ud, læser, hvad andre skriver og “liker” i ny og næ
  4. Jeg bliver lidt modigere, åbner døren og springer ud: jeg kommenterer og skriver egne opdateringer – mine kontakter får så småt et indtryk af, hvad jeg kan og står for
  5. Jeg er vild med det: mit LinkedIn-hus gør mig til en aktiv netværker: jeg deler viden, inviterer nye kontakter, går i dialog og bygger relationer med nye spændende og inspirerende mennesker – der sker noget, som er meget mere end blot at være forbundet på LinkedIn.

Linkedinrejsen

 

Deltagerne i workshoppen var alle omkring trin 1-2 med en ambition om mere, da vi gik i gang. Og som aftenen skred frem var min oplevelse, at de fleste var godt på vej mod trin 3, måske 4.

 

Hvor langt er du på din LinkedIn-rejse? Og hvad skal der til for at gå fra trin til trin?

 

Ønsker du mere inspiration til job og karriere leveret direkte i din indbakke med jævne mellemrum, så skriv dig op til mit nyhedsbrev.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette website er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge websites uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller hvis du klikker "accepter" herunder, betragtes dette som din accept.

Luk