Karriererådgiver og coach Githa Rasmussen

Jeg tilbyder karriererådgivning, facilitering og workshops.

Trænger din karriere eller jobsøgning til et boost, eller har du karriereudfordringer, som du ønsker hjælp til, så lad os drøfte mulighederne for et samarbejde.

Du kan fange mig på mobil 28 43 78 73, læg en besked, hvis jeg ikke lige er ved telefonen, eller send mig e-mail kontakt@githarasmussen.dk. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. Som hovedregel inden for 24 timer.

 

For virksomheder: Outplacement, coaching, ledersparring

I kan hyre mig ind til enkeltstående opgaver eller fast samarbejde fx i forbindelse med opsigelse og tilbud om outplacement, uvildig sparring ift. medarbejder- eller lederudfordringer, trivsel og karriereudvikling.

Karriererådgivning og coaching kan finde sted i jeres virksomhed eller hos mig i Kerteminde eller Odense.

Jeg sammensætter forløbene i forhold til det aktuelle behov.

Kontakt mig gerne for at høre nærmere om muligheder og priser.

Kontaktadresse

Githa Rasmussen – Kristine Rudesvej 40 – 5300 Kerteminde – Fyn

 

Du er velkommen til at sende en besked til mig på kontakt@githarasmussen.dk 
Jeg svarer hurtigst muligt og som hovedregel inden for 24 timer.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Githa Rasmussen
Karriererådgiver, facilitator og kommunikatør

feedback_githa_rasmussen
Bankoplysninger: Reg.nr. 6845 – kontonummer 0001698788

CVR-nr.: 35579389

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette website er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge websites uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller hvis du klikker "accepter" herunder, betragtes dette som din accept.

Luk